Våre tjenester

tjenester

RØRLEGGERSERVICE

I Harry Martinsen AS har vi lang bransjeerfaring. Den personlige og stabile kontakten vi tilbyr våre kunder gir deg trygghet for rett utførelse og nødvendig oppfølging.

Les mer

VÅTROM

Harry Martinsen AS har sentral godkjenning for ansvarsrett og er godkjent våtromsbedrift. Vi har lang erfaring med totalleveranse av baderom til privatpersoner og sameier.

Les mer

NYBYGG

Med sentral godkjenning og kompetanse på sanitær, varme, sprinkler og kjøling, vil vi være en naturlig samarbeidspartner for rørleggerentreprisen på nybygg.

Les mer

VARMEPUMPER

Vi leverer varmepumper fra NIBE og Thermia for vannbåren oppvarming av forbruksvann og hus. Varmepumper utnytter gratis, fornybar energi som finnes i omgivelsene rundt oss.

Les mer

OLJEFYR - UTSKIFTING

Oljekjele /oljefyr har vært en vanlig oppvarmingsmetode for hus og gårder i Oslo fra etter annen verdenskrig. Det er politisk vedtatt at det etter 2020 ikke skal være mulig å kjøpe fyringsolje.

Les mer

FORRETNINGSBYGG

Vi tar både små og store oppdrag og arbeider mot forskjellige kunder i markedet: Eiendomsselskaper, offentlig, konsulenter, arkitekter og byggentreprenører.

Les mer